Све категорије

Вести

Ви сте овде:Почетна> Вести

Добродошли у посету тајландског клијента 17. јула

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 40

1

Са задовољством можемо да објавимо да је наша цењена фабрика унутрашњих зидних панела ВПЦ у Лињију, Кина, имала привилегију да угости посету цењеног клијента са Тајланда 17. јула. Ова посета је означила значајну прекретницу у нашим међународним пословним настојањима, јер настављамо да ширимо наше присуство на глобалном тржишту.

Током посете, наш посвећени тим изразио је топлу добродошлицу тајландској делегацији, нудећи им детаљан обилазак нашег најсавременијег производног погона. Цењени гости су добили дубинско разумевање наших напредних производних процеса, показујући стандарде високог квалитета којих се придржавамо у свакој фази производње.

Посета је пружила одличну прилику нашим колегама из Тајланда да из прве руке виде иновативне технологије које смо усвојили да побољшамо еколошки прихватљивост и одрживост наших ВПЦ унутрашњих зидних панела. Нагласили смо нашу посвећеност очувању животне средине укључивањем обновљивих извора у наше производне праксе.

Штавише, наши стручњаци за дизајн и истраживање су учествовали у плодоносним дискусијама са гостујућом делегацијом, размењујући увиде у најновије трендове и преференције потрошача у индустрији зидних панела. Сарадничка размена идеја додатно је ојачала наше разумевање тајландског тржишта, омогућавајући нам да боље прилагодимо наше производе њиховим специфичним потребама и преференцијама.

Посета је завршена потписивањем уговора о дугорочној сарадњи између наше компаније и цењеног клијента из Тајланда, чиме је учвршћено стратешко партнерство за испуњавање њихових захтева за ВПЦ унутрашње зидне панеле. Овај споразум означава почетак дуге и просперитетне сарадње, јачајући наше присуство на тржишту југоисточне Азије.

Док размишљамо о овој успешној посети, захвални смо на поверењу које су наши тајландски партнери указали нашим производима и услугама. Остајемо посвећени одржавању највиших стандарда квалитета, одрживости и задовољства купаца док крећемо на ово узбудљиво путовање раста и сарадње.

Идући напред, наша компанија поново потврђује своју посвећеност неговању чврстих односа са клијентима широм света, прихватајући могућности за технолошки напредак и настављајући да буде водећи играч у глобалној индустрији унутрашњих зидних панела ВПЦ.

За даља питања и информације о нашим производима и услугама, слободно нас контактирајте.

Вруће категорије